Fetu Mamalu

Sericite Mica fa'aoga i totonu o le Cosmetic area

Sericite, o se minerale faʻaaogaina i le gaosiga o oloa faʻapisinisi eseese, o loʻo maua nei ni faʻaoga fou i le fale teuteu.O le minerale, lea e aofia ai ni fasipepa laiti, manifinifi, ua maua e avea o se mea e sili ona lelei i mea teuteu faʻapipiʻi ona o lona gafatia e tuʻuina atu ai kulimi ma lotion se mea lamolemole, siliki.

Tala o mea teuteu3

O loʻo faʻaogaina e kamupani faʻameamea lenei meatotino tulaga ese o sericite e fatu ai oloa e lagona le matagofie i luga o le paʻu.O le Sericite o se mea masani i faʻavae, paʻu paʻu, ma isi mea faʻapitoa na fuafuaina mo foliga.E tuʻuina atu se mea lamolemole, silika i mea teuteu teuteu, aemaise lava mo oloa e faʻamoemoe e tuʻu ai se matte i luga o le paʻu.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o sericite i mea teuteu o lona gafatia e faʻaleleia ai le faʻatinoga atoa o le oloa.E mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia atili o le ufiufi, pipii ma le malosi tumau o mea faʻalelei, faʻaleleia atili ma faʻaumiumi.

I le faaopoopo atu i lona texturing ma le faʻaleleia o faʻatinoga, sericite o se minerale faʻanatura e saogalemu ma malu ile paʻu.O le mea lea e avea ai ma mea e sili ona lelei i mea teuteu mo ituaiga uma o paʻu.

O le taʻutaʻua o sericite i totonu o fale gaosi oloa na mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo lenei minerale.Eliina mai tupe teu i le salafa o le lalolagi, faatasi ai ma nisi o tupe sili ona tele o loʻo maua i Saina, Initia ma le Iunaite Setete.

Ina ia mautinoa o le sericite o loʻo faʻaaogaina i mea teuteu e maualuga lona lelei ma e leai ni mea leaga, o le tele o kamupani faʻalelei e galulue faʻatasi ma faʻatau oloa faʻapitoa e faʻapitoa i le aveeseina ma le gaosiga o minerale.O lo'o fa'aogaina e nei tagata fa'atau oloa fa'atekonolosi fa'atekonolosi e aveese mai ai minerale mai le eleele ma fa'amamāina e fa'afetaui ai mana'oga fa'apitoa a kamupani fa'alelei.

A o faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaoga mo sericite, o loʻo suʻesuʻeina foi e nisi kamupani le avanoa e faʻaogaina ai le minerale i isi talosaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e mafai ona faʻaaogaina sericite i le gaosiga o sela sola ona o lona gafatia e atagia ai le malamalama ma faʻaleleia atili le lelei.

I le aotelega, o le faʻaaogaina o sericite i totonu o le fale gaosi oloa ua avea ma sui o taaloga.E fesoasoani i le fatuina o oloa e lagona le matagofie ma faʻalelei lelei, aʻo saogalemu ma malu ile paʻu.Faatasi ai ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea teuteu faʻanatura, maualuga-faʻatinoga, o le Serisite e foliga mai o le a faʻaauau pea ona faia se sao taua i le alamanuia i tausaga a sau.


Taimi meli: Mati-14-2023